Το Holistic Living & Reiki Care εδρεύει στην Αθήνα και φέρει την ουσία, τη σοφία και την εμπειρία μιας ολιστικής θεραπευτικής πρακτικής 20 και πλέον ετών.
Αντικείμενό μας είναι ο άνθρωπος και η ευεξία του: η θρέψη σώματος, νου και πνεύματος, η δημιουργία υγιών και αρμονικών κατοικιών και χώρων εργασίας, ο διαλογισμός ως απλή, ευχάριστη, καθημερινή πρακτική, οι εναλλακτικές  θεραπείες ως τρόπος ύπαρξης.
Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε έναν πιο συνειδητό, υγιή και πλούσιο τρόπο ζωής. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από:

  • - Θεραπείες και εκπαιδεύσεις Ρέικι
  • - Τεχνικές διαλογισμού
  • - Μελέτες Feng Shui
  • - Συνεδρίες μασάζ και αρωματοθεραπείας

ενώ παράλληλα ο σεβασμός και η συνεργασία μας με επαγγελματίες Υγείας και Ψυχικής Υγείας εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Το Holistic Living & Reiki Care αναπτύσσεται περαιτέρω και καλωσορίζει τη συνεργασία με επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων που μοιράζονται ένα παρόμοιο όραμα και είναι πρόθυμοι να μοιραστούν την εμπειρία, τους χώρους εργασίας ή τις ιδέες τους μαζί μας.

 Βιογραφικό
Η Κατερίνα Καρακλή, Ολιστική θεραπεύτρια & Δασκάλα Ρέικι, έχει εφαρμόσει Εναλλακτικές Θεραπείες από το 1997 και είναι πιστοποιημένη Reiki Master/Teacher από το 2005.  Έχοντας εκπαιδευτεί σε πολλές χώρες και με μια διεπιστημονική προσέγγιση στην Υγεία, χαρακτηρίζεται από βαθιά κατανόηση για ένα ευρύ φάσμα ολιστικών και  διαλογιστικών θεραπευτικών πρακτικών.
Έχοντας δώσει θεραπείες επί σειρά ετών σε άτομα που αντιμετώπιζαν είτε βιολογικά/ψυχοσωματικά θέματα, είτε θέματα ποιότητας ζωής και σε απόλυτη εναρμόνιση με τις ιατρικές πρακτικές που έπρεπε να ακολουθηθούν, έχει εμπειρία από πρώτο χέρι στη θεραπεία από τη σκοπιά του Reiki πολλών ασθενειών ή περιστάσεων ζωής.   Η πρακτική της επικεντρώνεται στην ενδυνάμωση του ατόμου, στην εισαγωγή τεχνικών που θα φέρουν άμεση ανακούφιση ή θα δώσουν μακροπρόθεσμα απάντηση σε ερωτήματα υπαρξιακά και, εντέλει, στην αυτοπεποίθηση και ανεξαρτησία του.  
Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με ψυχολόγους, ψυχιάτρους, διαιτολόγους καθώς και γενικούς ιατρούς συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτιστοποίηση της διαδικασίας ίασης και στη δημιουργία μιας ισχυρής αίσθησης ευεξίας.
Με περισσότερο από μια δεκαετία ανεξάρτητης έρευνας αλλά και διαρκή ενημέρωση πάνω στα νέα ερευνητικά δεδομένα του χώρου, κατέχει σε βάθος τα διάφορα στυλ Ρέικι και έχει εκπαιδεύσει τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει στο να γίνουν αυτάρκεις στην εφαρμογή της μεθόδου.

Επιτεύγματα
Η Κατερίνα Καρακλή έχει δημιουργήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Reiki και Θεραπευτική», το οποίο αποτελεί μια Πολυδιάστατη προσέγγιση 7 Κεφαλαίων στην επαγγελματική Εκπαίδευση Ρέικι και λειτουργεί ως σκαλοπάτι για να γίνει κανείς επαγγελματίας θεραπευτής ή  Δάσκαλος/Δασκάλα Ρέικι.

Δέσμευση στη γενικότερη ευημερία
Η Κατερίνα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να πάρουν τη ζωή τους ξανά στα χέρια τους.  Ως πρώην Διευθύντρια Πληροφορικής και ως άτομο που πέρασε από τη δική της ανάπτυξη και θεραπεία προτού γίνει η ίδια θεραπεύτρια, γνωρίζει τη δουλειά μέσα και έξω και έχει μια προσγειωμένη, πραγματικά ρεαλιστική  προσέγγιση για τη θεραπεία και την προσωπική μεταμόρφωση.